Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
CHANGZHOU WUJIN SUNAN BEARING CO.,LTD 86-0519-86201090-86201100 snbearing@sina.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

CHANGZHOU WUJIN SUNAN BEARING CO.,LTD Bedrijfsprofiel

 • CHANGZHOU WUJIN SUNAN BEARING CO.,LTD
 • CHANGZHOU WUJIN SUNAN BEARING CO.,LTD
 • CHANGZHOU WUJIN SUNAN BEARING CO.,LTD
CHANGZHOU WUJIN SUNAN BEARING CO.,LTD
 • Type Business

  Fabrikant

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,West-Europa,Oost-Azië

 • Merken

  Sn

 • Aantal werknemers

  >150

 • Jaarlijkse omzet

  >6.5million

 • Opgericht Jaar

  1988

 • Export pct

  50% - 60%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-0519-86201090-86201100

Inleiding

    Changzhou Wujin die Sunan Co., Ltd (www.sn-bearing.com) draagt is een professionele fabrikant van de lagers van het hoofdkussenblok. Wij produceren het merkroestvrij staal van „Sn“ en van het chroomstaal hoofdzakelijk tussenvoegselkogellagers, met inbegrip van UC, UCX, het UK, HC, SA, Sb, Sc, SER, K000, U000 en andere niet genormaliseerde lagers van het hoofdkussenblok, evenals relevante dragende toebehoren zoals roestvrij staalballen, de ballen van het chroomstaal ect. Om de marktvraag te ontmoeten en de gediversifieerde verrichting van het bedrijf, de de zware industrieworkshop van de bedrijfopstelling aan te hangen, ondernemend structuurlassen en verwerkingszaken op grote schaal.
    Ons bedrijf heeft sterke technische kracht, geavanceerde technologie en materiaal, voltooide opsporingsmiddelen, stabiele en betrouwbare productkwaliteit, en al zijn indicatoren hebben internationale norm bereikt. Wij hebben de controle van het kwaliteitssysteem van het 14001:2004 van IS09001-2008 en ISO-evenals CQC overgegaan. Ons bedrijf heeft de van de de zelf-steuninvoer en uitvoer rechten. De producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de markt van Europa, van Amerika en van Zuidoost-Azië. Van het het merkhoofdkussen van „Sn“ de het bloklagers hebben reeds het vertrouwen van de klanten allebei in binnen- en buitenland gewonnen.

Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en het bereiken wederzijds succes te contacteren!

Geschiedenis

    Changzhou Wujin die Sunan Co., Ltd draagt wordt gevestigd in 1988, zich specialiseert in productie van de lagers van het hoofdkussenblok. Van de vroege dagen van ambachtsworkshop aan de leverancier van hoofd landbouwmachineonderneming op grote schaal in China, hebben wij een weg van strijd met bloed en zweet bedekt. Het bedrijf heeft de van de de zelf-steuninvoer en uitvoer rechten in 2000. Van het het merkhoofdkussen van „Sn“ de het bloklagers hebben het vertrouwen van klanten in binnen- en buitenland gewonnen. In 2001, vestigden wij de tak van de staalbal, producerend chroomstaal en roestvrij staalballen voor lagers. Om de marktvraag te ontmoeten en de gediversifieerde verrichting van het bedrijf, de de zware industrieworkshop van de bedrijfopstelling aan te hangen, ondernemend structuurlassen en verwerkingszaken op grote schaal.

    Het bedrijf heeft de schaal, ontwikkelde het bedrijfswerkingsgebied, voltooide een verscheidenheid van faciliteiten, kweekte de werknemer, verhoogde de omzet uitgebreid. Nu is het bedrijf één van de leiders in de verwerkende industrie geweest.

Dienst

    Sinds de totstandbrenging die van Changzhou Wujin Sunan Co., Ltd draagt, baseerde op verwerkende industrie, is het geëngageerd geweest bestaande middelen te gebruiken en te integreren, de verwante industrieën volledig om te ontwikkelen, en de weg van gediversifieerde ontwikkeling te nemen; de producten van het bedrijf behandelen de gebieden met inbegrip van het lager van het hoofdkussenblok, staalbal, groot-structuurlassen en het machinaal bewerken van proces, om goedkope professionele producten en de diensten van uitstekende kwaliteit voor binnenlandse en buitenlandse klanten te verlenen.

    Tijdens de ontwikkeling van bijna 30 jaar, heeft het bedrijf overtollige ervaring in deze industrie geaccumuleerd. En het bedrijf heeft lang de collectieve geest van „eenheid, ontwikkeling, toewijding, en vooruitgang“ aangehangen, verblijvend door het bedrijfsconcept zich „het ontwikkelen door innovatie, het overleven door kwaliteit, en het behandelen van klanten met goed geloof.“

Ons Team

CHANGZHOU WUJIN SUNAN BEARING CO.,LTD