Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

CHANGZHOU WUJIN SUNAN BEARING CO.,LTD

Van goede kwaliteit Tussenvoegsellagers voor verkoop
Van goede kwaliteit Tussenvoegsellagers voor verkoop
Het is zeer aardig tot collectief met Sunan-Lager. Goede kwaliteit, de goede dienst. Het Sunanlager zal altijd onze strategische partner zijn.

—— M. Song

Sunan die een professionele fabrikant draagt, en kan altijd aan onze behoefte voldoen. Het Sunanlager is één van onze beste leverancier.

—— M. Gary

Ik ben online Chatten Nu

CHANGZHOU WUJIN SUNAN BEARING CO.,LTD

1 2 3
CHANGZHOU WUJIN SUNAN BEARING CO.,LTD CHANGZHOU WUJIN SUNAN BEARING CO.,LTD CHANGZHOU WUJIN SUNAN BEARING CO.,LTD
bedrijfplaats kussen blok lagers staalbal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Merken : Sn
Aantal werknemers : >150
Jaarlijkse omzet : >6.5million
Opgericht Jaar : 1988
Export pct : 50% - 60%

    Changzhou Wujin die Sunan Co., Ltd (www.sn-bearing.com) draagt is een professionele fabrikant van de lagers van het hoofdkussenblok. Wij produceren het merkroestvrij staal van „Sn“ en van het chroomstaal hoofdzakelijk tussenvoegselkogellagers, met inbegrip van UC, UCX, het UK, HC, SA, Sb, Sc, SER, K000, U000 en andere niet genormaliseerde lagers van het hoofdkussenblok, evenals relevante dragende toebehoren zoals roestvrij staalballen, de ballen van het chroomstaal ect. Om de marktvraag te ontmoeten en de gediversifieerde verrichting van het bedrijf, de de zware industrieworkshop van de bedrijfopstelling aan te hangen, ondernemend structuurlassen en verwerkingszaken op grote schaal.
    Ons bedrijf heeft sterke technische kracht, geavanceerde technologie en materiaal, voltooide opsporingsmiddelen, stabiele en betrouwbare productkwaliteit, en al zijn indicatoren hebben internationale norm bereikt. Wij hebben de controle van het kwaliteitssysteem van het 14001:2004 van IS09001-2008 en ISO-evenals CQC overgegaan. Ons bedrijf heeft de van de de zelf-steuninvoer en uitvoer rechten. De producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de markt van Europa, van Amerika en van Zuidoost-Azië. Van het het merkhoofdkussen van „Sn“ de het bloklagers hebben reeds het vertrouwen van de klanten allebei in binnen- en buitenland gewonnen.

Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en het bereiken wederzijds succes te contacteren!

Contactgegevens
CHANGZHOU WUJIN SUNAN BEARING CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Tracy BIAN

Tel.: 86-0519-86201090-86201100

Fax: 86-0519-86202811

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)